У ЗСУ розповіли про «ноу-хау» окупантів у «модернізації» танків для захисту від FPV-дронів

Офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів, як загарбники на фронті намагаються захистити свою бронетехніку від знищення FPV-дронами за допомогою «ноу-хау».

Російський танк Т-72

Фото – ria.ru

Представник 26-ї артилерійської бригади в ефірі національного телемарафону розповів, що «друга армія світу» на фронті почала використовувати «танк-черепаху» – радянський Т-72 «Урал», який росіяни обшивають деревиною, інформує «НБН».

За словами офіцера, таке «ноу-хау» є досить поширеним явищем на фронті, за допомогою такої «модернізації» бронетехніки загарбники намагаються вберегти її від знищення FPV-дронами.

Фото – t.me/SladkovPlus1

Калашніков зазначив, що такий «чудо-захист» бойових машин навряд чи можна назвати ефективним, оскільки часто він ворогові не допомагає, адже українські пілоти БПЛА знаходять місця, щоб уражати техніку ЗС РФ. Окрім того, дерев’яна обшивка танків погіршує кут огляду та їх мобільність.

Раніше офіцер «Легіону Свободи» розповів про використання окупантами на Донеччині залізного «захисту» від БПЛА для танків, який схожий на труну.

Exit mobile version