Начальник МВА повідомив, скільки цивільних залишається у Часовому Яру і що ускладнює евакуацію

Начальник міської військової адміністрації Часового Яру Сергій Чаус розповів, скільки цивільних залишається у населеному пункті, за який йдуть бої та що ускладнює евакуацію людей.

Часів Яр

Фото – t.me/pavlokyrylenko_donoda

Керівник МВА в ефірі «Еспресо» повідомив, що у Часовому Яру залишається 682 особи. За словами Чауса, люди погоджуються виїхати з міста вже тоді, коли росіяни пошкодили або повністю зруйнували їхній дім, інформує «НБН».

Чиновник зазначив, що ситуація з евакуацією важка, оскільки на даний момент більша частина жителів Часового Яру, який намагається захопити армія Путіна, – люди похилого віку, їм дуже складно доводити, що зараз потрібно покинути місто. Молодь, яка також залишається у населеному пункті, простіше переконати виїхати із зони бойових дій.

Зазначимо, що Часів Яр залишається одним із найгарячіших напрямків на фронті. Кремлівський диктатор Володимир Путін наказав захопити місто до 9 травня, тож окупанти ведуть наступ на населений пункт цілодобово.

Раніше речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин розповів про ситуацію в районі Часового Яру. Підполковник назвав кількість загарбників, яку командування ЗС РФ кинуло на штурми міста.

Exit mobile version