Плетенчук розповів деталі ракетного удару окупантів по Одесі 29 квітня

Начальник пресцентру Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук повідомив подробиці атаки російських загарбників на Одесу в понеділок, 29 квітня, повідомивши, якою зброєю ворог вдарив по місту.

Ракетний удар по Одесі 29 квітня

Фото - REUTERS/Sergey Smolentsev

Представник Сил оборони півдня в ефірі національного телемарафону повідомив, що подробиці вчорашньої атаки військ РФ на Одесу уточнюються. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли обласний центр касетною ракетою «Іскандер», інформує «НБН».

За словами Пллетенчука, на застосування такого боєприпасу загарбниками вказують уражуючі елементи у більшості отворів на стінах, такі як шрапнель. Також був повітряний підрив.

Речник ОК «Південь» пояснив, що ця зброя призначена для знищення живої сили противника. Для армії країни-агресора, судячи з усього, живою силою є мирне населення. Цією ракетною атакою росіяни вкотре показали, що вони є звичайними терористами.

Сьогодні вранці начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість загиблих внаслідок атаки на обласний центр зросла до 5 осіб. У медустановах продовжують надавати допомогу 23 потерпілим.

Нагадаємо, 28 квітня ЗС РФ випустили по Миколаєву «Шахеди». В ОВА та ДСНС розповіли про наслідки атаки дронів-камікадзе на місто.

Exit mobile version