Розвідка Великобританії назвала наслідки удару БПЛА по російському аеродрому «Кущевська»

У ніч на 27 квітня безпілотники атакували Слов'янський та Ільський нафтопереробні заводи, а також військовий аеродром «Кущевська» в Краснодарському краї РФ. Британська розвідка повідомила про наслідки цього дронового удару.

Винищувач Су-30СМ ЗС РФ

Фото – topwar.ru

Розвідка Великобританії розповіла про наслідки атаки БПЛА на НПЗ та аеродром «другої армії світу» у Краснодарському краї. У звіті сказано, що Україна завдала успішного удару по авіаційній базі загарбників.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на сторінку Міноборони Сполученого Королівства в соцмережі Х.

Британська розвідка вважає, що обстріл аеродрому «Кущевська», на якому базуються винищувачі Су-34 та Су-35, змусить росіян розосередити свої бойові літаки, а також перерозподілити установки протиповітряної оборони.

У відомстві зазначають, що путінські окупаційні сили намагаються здійснити прориви на фронті в Україні за допомогою вогневої потужності, завдаючи ударів по позиціях ЗСУ на передовій. Зокрема, ворог атакує КАБами, для чого використовує винищувачі, які здійснюють вильоти з аеродрому «Кущевська» та інших авіабаз.

Нагадаємо, в ніч на 30 квітня вкотре опинився під ударом аеродром «другої армії світу» у Джанкої. Російські ЗМІ назвали кількість поранених окупантів внаслідок атаки на авіабазу.

Exit mobile version