Андрющенко пояснив, навіщо росіяни запустили фейк про «дітей-вбивць» у Маріуполі

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко розповів, що росіяни вигадали фейк про «дітей-вбивць» у тимчасово захопленому місті. Чиновник пояснив, навіщо окупанти розповсюджують відповідну дезінформацію.

Окупований Маріуполь

Фото – tass.ru

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» радник міського голови повідомив, що ворог поширює хибну інформацію про нібито 10-річних дітей, які у Маріуполі ліквідують російських «визволителів», встромляючи «ножі в печінку під бронежилети» окупантів, інформує «НБН».

За словами чиновника, кремлівська пропаганда не просто так заявляє про «дітей-вбивць» у тимчасово захопленому місті, є дві причини для поширення фейкових повідомлень.

Андрющенко розповів, що було знайдено поховання великої кількості дітей, яких убили окупанти. Щоб виправдати військові злочини загарбників, рупори путінського режиму запустили відповідний фейк.

Окрім того, під час ударів ЗС РФ по Маріуполі можуть гинути діти, тому такими брехливими історіями росіяни намагаються виправдати вбивство юних українців.

Раніше радник мера Маріуполя розповів про експрес-метод вербування жителів міста на війну, який використовують окупанти.

Exit mobile version