РосЗМІ повідомили втрати окупантів внаслідок удару по полігону на Луганщині

У середу, 1 травня, в Мережі опублікували кадри удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по полігону ЗС РФ у районі села Рогове на Луганщині. Російські ЗМІ повідомили про втрати загарбників унаслідок обстрілу.

Втрати окупантів

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Посилаючись на джерела в Генеральному штабі та оборонному відомстві РФ, російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» повідомив втрати путінських окупаційних сил внаслідок удару ATACMS по полігону окупантів у Луганській області.

Повідомляється, що, за різними оцінками, «вантажем 200» стали від 29 до 42 загарбників, понад 40 окупантів отримали поранення, інформує «НБН».

Джерело в Генштабі ЗС РФ вважає, що хтось навів ракети на скупчення бійців «другої армії світу». Різні цифри втрат армії Путіна внаслідок атаки на полігон можуть бути пов’язані з небажанням командування окупантів визнавати реальні наслідки їхнього провалу.

Раніше росіяни поскаржилися на удар ракет ATACMS по об’єктах «другої армії світу» у Джанкої та Сімферополі 30 квітня. Telegram-канал розкрив втрати загарбників внаслідок цього обстрілу.

Exit mobile version