У ГУР показали кадри знищення швидкісного катера РФ у Криму, розкривши подробиці операції

У ніч на понеділок, 6 травня, українські розвідники вдарили морським дроном по швидкісному катеру «другої армії світу» у тимчасово захопленому Криму. ГУР МОУ оприлюднило кадри спецоперації.

Швидкісний катер ВМС РФ

Фото – ria.ru

Вранці низка українських ЗМІ повідомила про ураження швидкісного катера російських загарбників у бухті Вузька поблизу селища Чорноморське Євпаторійського району, інформує «НБН».

Пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України опублікувала кадри удару морського дрона Magura V5 по судну армії Путіна, який досягнув цілі, незважаючи на стрілянину ворога. У відомстві уточнили, що операцію провів підрозділ ГУР МОУ Group 13.

У Буданова зазначили, що оскільки росіяни через страх перед атаками Сил оборони на великі кораблі Чорноморського флоту РФ ховають їх подалі від тимчасово захопленого Криму, захисники ведуть бойову роботу по швидкісних маневрених військових суднах, які знаходяться в акваторії біля півострова.

Нагадаємо, 21 квітня Сили оборони України у Криму уразили рятувальний корабель загарбників «Комуна». У Мережі показали супутникові знімки «демілітаризованого» судна.

Exit mobile version