В ОВА повідомили деталі нічної атаки «Шахедів» на Сумську область

У ніч на понеділок, 6 травня, війська країни-агресора атакували Сумщину дронами-камікадзе «Шахед». В обласній військовій адміністрації розповіли деталі удару БПЛА по регіону.

Сумська область

Фото – like.sumy.ua

Вранці Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вночі ЗС РФ із північного напрямку вдарили 13 «Шахедами», безпілотники випустили з Курської області країни-агресора. Мобільним вогневим групам ППО на Сумщині вдалося знищити 12 дронів, інформує «НБН».

У пресслужбі Сумської обласної військової адміністрації розповіли, що російські загарбники атакували БПЛА енергетичну систему регіону. Внаслідок дронового удару без світла залишилися населені пункти у Сумському, Охтирському та Роменському районах.

В ОВА уточнили, що вночі енергетикам та аварійним службам вдалося частково відновити електропостачання у постраждалих районах. Ремонтні роботи продовжуються, об’єкти критичної інфраструктури функціонують за рахунок аварійних джерел живлення.

Нагадаємо, глава Міненерго Герман Галущенко оцінив збитки, які російські окупаційні війська завдали українській енергетичній системі.

Exit mobile version