Плетенчук пояснив, що заважає окупантам використовувати для логістики Кримський міст у повному обсязі

Прессекретар Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук розповів, що заважає росіянам використовувати незаконно збудований Кримський міст у повному обсязі для постачання ЗС РФ в Україні.

Кримський міст

Фото – ria.ru

Представник ВМС ЗСУ в ефірі телеканалу «Еспресо» підтвердив заяви західного ЗМІ про те, що армія Путіна не може в повному обсязі експлуатувати для логістики транспортний перехід через Керченську протоку, незаконно побудований росіянами, інформує «НБН».

Плетенчук нагадав, що раніше в СБУ заявляли, що внаслідок успішного удару спецслужби та ВМС по опорі Керченського мосту ворог не може у повному обсязі користуватися залізницею.

При цьому, незважаючи на те, що через пошкодження транспортного переходу російські загарбники не можуть його експлуатувати в повному обсязі, вони все ж таки перекидають через нього вантажівками живу силу і деякі типи озброєння окупаційних військ.

Зазначимо, що раніше британське видання The Independent заявило, що Керченський міст більше не є ефективною ціллю для ураження ЗСУ, оскільки РФ не використовує його для постачання армії Путіна.

Як повідомлялося, росЗМІ розповіли, що використала Україна для підриву Кримського мосту у 2022 році.

Exit mobile version