У Сорокине на Луганщині пролунали вибухи, повідомляється про детонацію складу боєприпасів ЗС РФ

У понеділок вранці, 13 травня, у тимчасово окупованому місті Сорокине Луганської області пролунали потужні вибухи, над населеним пунктом з'явився величезний стовп диму. У Мережі повідомляють про детонацію складу боєприпасів «другої армії світу».

Ракетний удар по Сорокине 13 травня

Фото - t.me/kazansky2017

Український журналіст і блогер Денис Казанський у своєму Telegram-каналі повідомив, що у тимчасово захопленому Сорокине було завдано ракетного удару по великому складу з боєприпасами російських окупаційних військ. Відповідні кадри почали поширюватись у місцевих та російських пабліках, інформує «НБН».

Фото — Telegram-канал «Мой Краснодон»

За словами Казанського, Сорокине перебуває у глибокому тилу росіян на кордоні Луганщини з країною-агресором. На місці прильоту почалася сильна пожежа, чутно вторинну детонацію БК. Місцеві жителі розповіли, що окупанти перекрили в’їзд до населеного пункту.

Нагадаємо, минулого тижня Сили оборони України вдарили по нафтобазах у Луганську та місті Ровеньки. В обласній військовій адміністрації повідомили, що внаслідок атак ЗСУ було знищено стратегічний запас палива російських загарбників у регіоні.

Exit mobile version