Керівник ЦПД розповів, як Путін хоче використати прикордоння Харківщини на переговорах з Україною

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко розповів, як кремлівський диктатор Володимир Путін хоче використати прикордоння Харківщини на переговорах з Україною.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Керівник ЦПД у своєму Telegram-каналі звернув увагу на те, що РФ починає прогнозовано качати тему переговорів з Україною. Коваленко заявив, що слова глави Кремля про те, що діалог із Києвом можливий без виведення окупаційних військ – це торг, інформує «НБН».

Експерт пояснив, що на стіл переговорів беззмінний російський лідер хоче покласти прикордонні території Харківської області та поставити українській стороні ультиматум – якщо не захочеш, загарбники підуть в інших областях.

Коваленко зазначив, що у «другої армії світу» не вистачає живої сили та техніки, тому наступ на Суми та Харків – блеф, оскільки окупанти мають можливість здійснювати якісь дії лише в прикордонні цих регіонів. Загарбники сподіваються, що вони зможуть розтягнути сили ЗСУ та просунутися вперед на Східному напрямку.

Як наголосив керівник ЦПД, головне завдання України на цей рік – вистояти. Очевидно, що за стіл переговорів із РФ ніхто сідати не буде, оскільки вона використає цей процес для перепочинку та накопичення сил.

Нагадаємо, начальник ГУР МОУ Кирило Буданов відповів, чи справді росіяни розпочали наступ у Харківській області для створення буферної зони.

Exit mobile version