Вночі по Криму було завдано удару, ЗМІ повідомляють про пожежу на аеродромі «Бельбек»

У ніч на середу, 15 травня, в районі Севастополя, Євпаторії та Бахчисараю було неспокійно, місцеві жителі повідомили про вибухи. ЗМІ пишуть, що на аеродромі «Бельбек» внаслідок удару сталася пожежа.

Аеродром "Бельбек" у Севастополі

Фото – rbc.ru

Telegram-канал «Крымский ветер» заявив, що вночі під Севастополем, у Євпаторії, а також у Бахчисарайському районі було чутно вибухи. Стало відомо, що «бавовна» відвідала аеродром «Бельбек», інформує «НБН».

Повідомляється, що на супутникових знімках авіабази «другої армії світу» під Севастополем зафіксовано три осередки займання – в районі місць стоянок літаків та злітної смуги. Через годину після удару їхня кількість збільшилася, а пожежі посилилися. Також Telegram-канал опублікував відео «хлопків» над «Бельбеком».

Фото — t.me/Crimeanwind

Водночас у Міністерстві оборони РФ заявили про атаку «київського режиму» на Крим із застосуванням ракет ATACMS. У відомстві традиційно повідомили, що сили ППО окупантів нібито відбили удар, знищивши повітряні цілі над півостровом.

Нагадаємо, у військовому русі «Атеш» заявили про обстріл об’єктів армії Путіна в Джанкої в ніч на 13 травня. Партизани повідомили, що внаслідок атаки «друга армія світу» зазнала втрат живої сили та техніки.

Exit mobile version