Аеродром «Бельбек» вночі знову був під ударом, знищено заправну станцію – ЗМІ

У ніч на четвер, 16 травня, аеродром «Бельбек» під тимчасово захопленим Севастополем знову опинився під ударом. Як повідомляють російські ЗМІ, внаслідок атаки на авіабазі знищено заправну станцію.

Аеродром "Бельбек" у Севастополі

Фото – rbc.ru

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела в екстрених службах регіону, заявив, що як мінімум одну ракету, яка вночі атакувала Крим, ППО окупантів збити не змогла, інформує «НБН».

В результаті ракета влучила у заправну станцію на авіабазі «Бельбек» під Севастополем, спалахнула пожежа. Як пише Telegram-канал, за попередньою інформацією, постраждалих внаслідок обстрілу військового об’єкту немає.

У оборонному відомстві країни-агресора стверджують, що вночі над територією тимчасово захопленого Кримського півострова протиповітряна оборона нібито знищила 5 балістичних ракет ATACMS.

Нагадаємо, що раніше удару по аеродрому «Бельбек» було завдано в ніч на 15 травня. У Мережі опублікували кадри прильоту по авіабазі, а також показали фотографії знищеної в результаті обстрілу техніки «другої армії світу».

Exit mobile version