Вночі у Тулі дрони ГУР вдарили по оборонному підприємству – ЗМІ

Як повідомляють журналісти, у ніч на четвер, 16 травня, безпілотники Головного управління розвідки Міністерства оборони України завдали удару по оборонному підприємству в російській Тулі.

ГУР МОУ

Фото – armyinform.com.ua

Видання «Українська правда», посилаючись на джерело в ГУР МОУ, повідомило, що вночі в Тулі країни-агресора було неспокійно. Українська розвідка атакувала безпілотниками місцеве державне оборонне підприємство «Базальт», інформує «НБН».

За словами співрозмовника журналістів, ураження виробничих потужностей заводу «Базальт» у Тулі – планова робота ГУР МОУ. Підприємство виготовляє військову продукцію для продовження збройної агресії росіян проти нашої країни.

Оборонне відомство країни-агресора раніше відзвітувало про ліквідацію вночі двох БПЛА силами ППО в небі над Тульською областю. Водночас місцеві Telegram-канали розповсюджують кадри «хлопка» у місті.

Зазначимо, що вночі також повторно було завдано удару по аеродрому «Бельбек» – на території авіабази згоріла заправна станція. Раніше об’єкт атакували у ніч на 15 травня. Російські ЗМІ повідомили втрати живої сили та техніки путінських військ внаслідок вчорашнього обстрілу.

Exit mobile version