У Генштабі підтвердили ураження ЗСУ ракетного корабля «Циклон» у Севастополі 19 травня

У Генеральному штабі ЗСУ підтвердили удар українських захисників по малому ракетному кораблю «Циклон» Чорноморського флоту держави-терориста у тимчасово захопленому Криму в неділю, 19 травня.

Корабель ВМС РФ "Циклон"

Фото – ria.ru

У вівторок, 21 травня, у Генеральному штабі Збройних сил України підтвердили інформацію щодо ураження малого ракетного корабля «Циклон» російських окупантів у Криму, інформує «НБН».

Повідомляється, що Сили оборони в ніч на 19 травня завдали удару по судну Чорноморського флоту держави-терориста в тимчасово захопленому Севастополі. Зазначимо, що тоді ж захисники «відмінусували» і морський тральщик «Ковровець» російських загарбників.

Учора речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук прокоментував повідомлення щодо ураження корабля «Циклон». За його словами, знищення цього судна означатиме, що Чорноморський флот держави-терориста втратив останній носій крилатих ракет на півострові.

Нагадаємо, минулого місяця Сили оборони України уразили рятувальний корабель «Комуна» ВМС РФ. У Мережі опублікували супутникові фотографії судна після удару захисників.

Exit mobile version