Глава ОВА заявив про удар по офіцерському складу ЗС РФ у передмісті Луганська

Начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив, що 20 травня Сили оборони завдали удару по живій силі та офіцерському складу «другої армії світу» у передмісті тимчасово захопленого Луганська.

Артем Лисогор

Фото – facebook.com/odalug

Керівник ОВА в ефірі телеканалу «Еспресо» розповів, що 20 травня у селищі Ювілейне у передмісті Луганська був приліт по живій силі та офіцерському складу путінських окупаційних військ, інформує «НБН».

За словами чиновника, до 2014 року у селищі була Академія МВС, де навчали поліцейських. Після захоплення Луганська на території навчального закладу росіяни облаштували свої силові структури, використовували будівлю для розміщення штабів окупантів та розселення офіцерського складу ЗС РФ.

Лисогор повідомив, що влучання по базі «визволителів» було хорошим, «друга армія світу» зазнала суттєвих втрат, потрібно дочекатися офіційного підтвердження удару від ЗСУ.

Начальник ОВА додав, що окупанти, зокрема представники ворожих спецслужб, перевдягаються у цивільний одяг для пересування.

Зазначимо, що за даними Telegram-каналу «Досье шпиона» у приміщенні Академії МВС був командний пункт російського угруповання військ «Південь». На момент прильоту там проходила нарада, на якій був присутній командувач ПВО Геннадій Анашкін. Путінського генерала нібито було поранено.

Нагадаємо, що кадри «бавовни» на базі окупантів у передмісті Луганська опублікували у Мережі.

Exit mobile version