Начальник МВА оцінив ймовірність окупації Сум і висловився щодо загрози наступу РФ

Начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко висловився щодо загрози наступу російських загарбницьких сил на Сумщину. Також чиновник оцінив ймовірність окупації обласного центру.

Суми

Фото – wikimapia.org

Керівник Сумської МВА у коментарі «Суспільному» розповів, що ворог регулярно атакує область з повітря, проте має проблему з бойовою технікою. При цьому повністю виключати ймовірність наступу ЗС РФ на регіон не можна, оскільки росіяни не відмовилися від своїх загарбницьких планів.

За словами Дрозденка, якщо окупанти все ж таки наважаться на це, їхні дії не призведуть до яких-небудь успіхів, інформує «НБН».

Чиновник нагадав, що «друга армія світу» намагалася наступати у Харківській області. Російські загарбники зазнали великих втрат, змогли окупувати деякі населені пункти в «сірій зоні», проте далі не змогли просунутися.

Начальник міської військової адміністрації припустив, що такий сценарій наступу армія Путіна може реалізувати і на Сумщині, проте дійти до обласного центру та захопити його Сили оборони ворогові не дозволять.

Нагадаємо, у Держприкордонслужбі повідомили про активізацію диверсантів у Сумській області, назвавши головну мету ДРГ.

Exit mobile version