Супутникові знімки зафіксували втрати авіації РФ на аеродромі «Кущевська» після удару 19 травня

У ніч на 19 травня військовий аеродром «Кущевська» в Краснодарському краї РФ опинився під ударом БПЛА. Журналісти опублікували супутникові фотографії авіабази після удару, які підтверджують наявність втрат у окупантів.

Російський винищувач Су-34

Фото - ria.ru

Журналісти «Радіо Свобода» та розслідувального проекту «Схеми» опублікували супутникові знімки аеродрому «Кущевська» після удару безпілотників, датовані 23 травня, інформує «НБН».

Фотографії підтверджують, що «друга армія світу» зазнала втрат внаслідок атаки дронів на авіабазу. Кадри зафіксували пошкоджений надзвуковий винищувач Су-27, а також надзвуковий винищувач-бомбардувальник Су-34 із пошкодженими або знятими крилами.

Окрім цього, в ході атаки міг бути пошкоджений і багатоцільовий винищувач Су-30 російських загарбників, який знаходився поряд із «демілітаризованим» Су-27 і не змінював своє розташування з 11 травня.

Фото – t.me/radiosvoboda

Раніше російський Telegram-канал ASTRA писав, що в Краснодарському краї російська протиповітряна оборона не змогла збити всі БПЛА, націлені на аеродром «Кущевська». Крім того, ЗМІ повідомили, що по авіабазі вдарила дронами СБУ.

Exit mobile version