Сирський розповів про нову тактику ЗС РФ на півночі Харківщини

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що «друга армія світу» перейшла до нової тактики на півночі Харківської області. За словами генерала, ворог б'є по позиціях захисників КАБами та артилерією.

Олександр Сирський

Фото – facebook.com/MinistryofDefence.UA

Головком ЗСУ на своїй Facebook-сторінці розповів, що захисники на півночі Харківської області завдяки перекиданню резервів та створенню резерву боєприпасів посилили оборону.

За словами воєначальника, у зв’язку із цим армія Путіна перейшла до тактики ураження позицій Сил оборони України КАБами та артилерією, інформує «НБН».

За таких дій ворога, як зазначив Сирський, ЗСУ передусім потрібно знищувати літаки-носії авіабомб, розвідувальні дрони, безпілотники для коригування вогню, а також захищати свої війська за допомогою РЕБ, використовувати маскування та макети.

Генерал зазначив, що захисники вдосконалюють системи управління ППО, їхню автоматизацію, поєднання з системою радіоелектронної боротьби та вогневими засобами.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш розповів, що авіація «другої армії світу» завдає ударів по Харкову, застосовуючи тактику «каруселей».

Exit mobile version