Вночі РФ завдала ракетних ударів по Харкову, Синєгубов повідомив про руйнування та загиблих

У ніч на п'ятницю, 31 травня, ЗС РФ атакували житловий район Харкова балістичними ракетами, застосувавши тактику подвійного удару. Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про наслідки обстрілу.

Наслідки ракетного удару по Харкову 31 травня

Фото - t.me/synegubov

Керівник ОВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що о 23:50 армія Путіна вдарила балістикою по Харкову, влучивши у п’ятиповерховий будинок. Окупанти двічі обстріляли один і той самий район житлової забудови, пише «НБН».

За словами чиновника, внаслідок удару є часткові руйнування з 3-го по 5-й поверхи. Загинули 4 людини, 25 постраждали. О 00:15 був повторний приліт – автомобіль швидкої допомоги та пожежна машина зазнали пошкоджень.

Фото – t.me/synegubov

Синєгубов зазначив, що також були влучання у триповерхову адміністративну будівлю та по відкритій місцевості. Крім того, росіяни вдарили і по двоповерховому будинку на території цивільного підприємства, внаслідок чого загинула 1 людина.

Голова обласної військової адміністрації зазначив, що за попередніми даними, ворог атакував Новобаварський район Харкова ракетами С-300. Усі влучання загарбників були виключно по цивільних об’єктах.

Нагадаємо, що 25 травня армія Путіна завдала авіаційного удару по «Епіцентру» у Харкові. Глава МВС Ігор Клименко повідомив остаточні дані про кількість поранених та загиблих.

Exit mobile version