У Криму окупанти будують захисні екрани на трасах, щоб сховати системи ППО – «Атеш»

Російські окупанти на території тимчасово окупованого Кримського півострова продовжують шукати шляхи захисту своїх систем протиповітряної оборони від ударів ЗСУ. Партизани повідомили, що «влада» розпочала будівництво загороджень, щоб сховати комплекси ППО від очей місцевих жителів.

Крим

Фото – crimea.ria.ru

Військовий рух українців та кримських татар «Атеш» повідомив, що в Криму окупаційна «влада» намагається сховати установки протиповітряної оборони від очей місцевих жителів, які активно діляться інформацією із ЗСУ щодо розташування техніки армії Путіна на півострові, інформує «НБН».

За даними партизанів, для цього загарбники почали будувати захисні екрани на автомобільних дорогах у Криму. Росіяни мають намір встановити велику кількість таких загороджень на трасах найближчим часом.

Окупанти сподіваються, що такі щити не дозволять місцевим жителям дізнатися про місця розташування комплексів ППО для ударів Сил оборони України по установках.

Раніше агенти військового руху показали, як російські загарбники у Криму готуються до атак українських безпілотників на півострів.

Exit mobile version