У Буданова розповіли про нову ІПСО, на яку Кремль виділив $15 мільйонів

У Головному управлінні розвідки МО України повідомили, що спецслужби держави-терориста готують нову інформаційну кампанію проти нашої країни, на яку Кремль не пошкодував $15 мільйонів.

ГУР МОУ

Фото – armyinform.com.ua

Пресслужба ГУР МОУ заявила, що спецслужби країни-агресора готують нову ІПСО, спрямовану на дискредитацію українського військового керівництва, зокрема проти розвідки.

У Буданова зазначили, що Кремль не пошкодував коштів на організацію нової масштабної кампанії проти нашої країни, виділивши $15 мільйонів, інформує «НБН».

Агентурі спецслужб РФ наказали виготовити та поширити статті та фільми, в яких будуть розкриті дані співробітників ГУР МОУ, які координують бойову роботу наших спецпідрозділів Сил безпеки та оборони.

У пресслужбі повідомили, що Москва має три цілі, запускаючи відповідну ІПСО.

Влада РФ хоче дискредитувати наші бойові спецпідрозділи та їх командування, заблокувати роботу відомств, які займаються розробкою та виконанням спеціальних завдань проти ворога. Окрім цього, Кремль розраховує, що нова операція створить напругу в українському суспільстві.

Нагадаємо, за даними росЗМІ, затриманий заступник Герасимова Вадим Шамарін міг передавати на Захід інформацію про армію Путіна.

Exit mobile version