Дрони в Таганрозькій затоці атакували буксир та баржу окупантів, росЗМІ показали кадри

У країні-агресорі поскаржилися на атаку безпілотників на Таганрозьку затоку. Російські ЗМІ пишуть, що під ударом БПЛА опинилися баржа та буксир ВМС РФ. У Мережі з'явились відповідні кадри.

Російський буксир "Инженер Смирнов"

Фото – fleetphoto.ru

Російські ЗМІ повідомляють, що 8 червня в Таганрозькій затоці баржа «Секция-179» та буксир «Инженер Смирнов» опинилися під ударом дронів. Telegram-канал ASTRA пише, що, за словами українського військового джерела, у суботу ввечері Сили оборони атакували десантне судно армії Путіна, яке нещодавно перемістилося з Чорного в Азовське море, повідомляє «НБН».

За даними джерел, судно стало 5 із 7 десантних кораблів проекту 775, які стали непридатними або були ліквідовані внаслідок українських обстрілів. Такі судна ЗС РФ використовують для постачання, зокрема боєприпасів, у Маріуполь.

Telegram-канал Baza опублікував кадри удару безпілотників у Єйську Краснодарського краю по баржі «Секция-179» та буксиру «Инженер Смирнов». В результаті обстрілу у буксира вибиті шибки, а баржа отримала незначні пошкодження вище ватерлінії.

Фото – t.me/bazabazon
Фото – t.me/bazabazon
Фото – t.me/bazabazon

Як пишуть росЗМІ, окрім цього, два члени екіпажу отримали легкі осколкові поранення. Після дронової атаки капітан вирішив, що буксир повертатиметься до порту Азов Ростовської області.

Нагадаємо, 6 червня спецназівці ГУР МОУ знищили буксир «Сатурн» ВМС РФ. У Буданова показали кадри удару по судну загарбників у Криму.

Exit mobile version