Речник Генштабу розповів про провокацію окупантів із прапором-пасткою у Рижівці на Сумщині

Речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив, що російські диверсанти в селі Рижівка Сумської області влаштували Силам оборони України провокацію із прапором-пасткою. Проте захисники одразу зрозуміли задум ворога.

Село Рижівка на Сумщині

Фото – day.kyiv.ua

Прессекретар Генштабу ЗСУ в ефірі національного телемарафону розповів, що у селі Рижівка на Сумщині на одній із будівель у неділю, 9 червня, з’явився триколор країни-агресора, інформує «НБН».

За словами Ковальова, прапор Російської Федерації виявився замінованим, проте захисники змогли розпізнати підступний задум із боку «визволителів» чи місцевих колаборантів.

Речник Генштабу зазначив, що Сили оборони для розмінування «російської ганчірки» використовували БПЛА та новітні технології. ЗСУ успішно знешкодили небезпечний предмет завдяки своєму професіоналізму.

Також він спростував російські заяви про вхід окупантів до Рижівки, наголосивши, що село знаходиться під контролем української влади, а захисники контролюють ситуацію в прикордонні Сумщини.

Нагадаємо, глава ЦПД Андрій Коваленко пояснив, з якою метою ватажок чеченських бойовиків Рамзан Кадиров запустив фейк про окупацію Рижівки.

Exit mobile version