Авіація окупантів за чотири місяці «загубила» на ТОТ та у Бєлгородській області майже 100 ФАБ – росЗМІ

Російські ЗМІ заявляють, що за чотири місяці авіація «другої армії світу» майже сто разів випадково бомбила тимчасово захоплені українські території та Бєлгородську область країни-агресора. Традиційно загарбники намагаються приховати ці події та походження снарядів.

Фугасна авіабомба ЗС РФ

Фото - roe.ru

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела в екстрених службах регіону, заявив, що 11 та 12 червня у Бєлгородській області виявили щонайменше ще 5 авіаційних бомб. Усі випадки обійшлися без постраждалих, інформує «НБН».

Повідомляється, що 4 травня літак «другої армії світу» у Бєлгороді «загубив» ФАБ-500. Внаслідок випадкового удару авіації ЗС РФ по обласному центру 7 містян отримали поранення, 10 автомобілів та 31 домоволодіння отримали пошкодження. Влада приховала причину інциденту, як і те, що прилетів снаряд путінських окупаційних сил.

Telegram-канал підрахував, що за останні чотири місяці авіація загарбників щонайменше 93 рази скидала бомби на ТОТ України та Бєлгородську область. Окрім цього, «визволителі» не можуть розмінувати майже 40 авіабомб на території так званої «ДНР».

Раніше російські ЗМІ повідомляли, що літаки армії Путіна вдарили авіаційними бомбами по Шебекіно замість Вовчанська.

Exit mobile version