ЗМІ показали супутникові знімки наслідків удару по ППО у Криму 12 червня

У ніч на середу, 12 червня, Сили оборони України завдали удару по протиповітряній обороні «другої армії світу» у тимчасово захопленому Криму. ЗМІ оприлюднили супутникові фотографії, які демонструють наслідки атаки ЗСУ.

ППО РФ

Фото – ria.ru

Telegram-канал «КіберБорошно» опублікував супутникові знімки з Криму, на яких зафіксовано наслідки обстрілу ППО РФ. Поблизу села Велике у районі Євпаторії ЗСУ вдарили по позиції ЗРК С-300. В результаті атаки було ліквідовано командний пункт 5Н63С з радіолокатором підсвічування та наведення 30Н6.

Кадри зафіксували і тягачі 5П85ТЕ без причепів, а також сліди відтягнутої знищеної чи пошкодженої техніки окупантів. Окрім того, з місця удару росіяни оперативно забрали генератори, інформує «НБН».

Фото – t.me/kiber_boroshno

Також Сили оборони України обстріляли позиції ЗРК С-400 «Тріумф» поблизу села Рубинівка в районі Джанкоя. Супутникові знімки демонструють, що ЗСУ «відмінусували» радіолокаційну станцію загарбників «Подлет».

Крім цього, на фото видно пускову установку типу 51П6 з однією ракетою, в якому вона стані після удару невідомо, а також ще одну ПУ, що «тікає» з місця прильоту.

Кадр зафіксував і сліди горіння, є ймовірність, що там стояли інші пускові установки.

Фото – t.me/kiber_boroshno

Нагадаємо, російські ЗМІ розкрили кількість ліквідованих та поранених «визволителів» внаслідок удару по Криму 12 червня.

Exit mobile version