Окупанти вдарили по передмістю Полтави, начальник ОВА повідомив про наслідки атаки

У понеділок, 17 червня, війська країни-агресора вдарили по передмістю Полтави. Начальник обласної військової адміністрації Філіп Пронін розповів про наслідки ворожої атаки, повідомивши про постраждалих.

Удар по передмістю Полтави 17 червня

Фото – suspilne.media

Керівник ОВА у своєму Telegram-каналі близько 14:40 повідомив, що російські загарбники завдали удару по цивільній інфраструктурі в передмісті Полтави, зазначивши, що під завалами можуть перебувати люди, інформує «НБН».

Також чиновник опублікував відеозвернення з місця удару, куди рятувальники ДСНС прибули для ліквідації наслідків атаки військ країни-агресора. За словами Проніна, внаслідок обстрілу пошкоджено кілька багатоповерхівок.

Крім цього, у Полтавському районі отримали пошкодження електролінії, без світла залишилося 53 000 побутових та 2 400 юридичних споживачів. Начальник ОВА станом на 16:38 заявив про 12 постраждалих від обстрілу, серед яких 2 дітей.

Зазначимо, що на момент удару в Полтавській області було оголошено тривогу, Повітряні сили ЗСУ повідомляли про значну активність тактичної авіації армії Путіна на північно-східному напрямку.

Нагадаємо, 14 червня на Сумщині окупанти атакували дроном автобус гуманітарної місії. В Офісі Генерального прокурора повідомили про наслідки удару.

Exit mobile version