Вночі дрони ГУР атакували військові об’єкти у трьох областях РФ – ЗМІ

У ніч на понеділок, 17 червня, військові об'єкти в трьох областях країни-агресора опинилися під атакою безпілотників. ЗМІ повідомляють, що дронового удару завдало Головне управління розвідки Міноборони України.

ГУР МОУ

Фото – armyinform.com.ua

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерело у спецслужбах, заявило, що дрони-камікадзе ГУР МОУ вночі атакували військові об’єкти на території трьох регіонів держави-терориста, повідомляє «НБН».

Співрозмовник журналістів розповів, що у російському Липецьку цілями дронового удару для української розвідки були металургійний комбінат та тракторний завод. Він пояснив, що ці підприємства Москва використовує для продовження війни проти України.

Зазначимо, що жителі Липецька вночі скаржилися на звуки вибухів у місті, а влада заявляла про роботу протиповітряної оборони.

Окрім цього, безпілотники ГУР МОУ атакували військові об’єкти на території Бєлгородської та Воронезької областей. Дані про наслідки удару розвідки російськими регіонами уточнюються.

Нагадаємо, 14 червня Сили оборони вдарили по аеродрому в Морозовську Ростовської області. Начальник ГУР МОУ Кирило Буданов повідомив подробиці атаки на авіабазу «другої армії світу».

Exit mobile version