Андрющенко пояснив збільшення кількості інженерної техніки окупантів у Маріуполі

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив, що росіяни стягують до тимчасово захопленого міста більше інженерної техніки. Чиновник пояснив, про що свідчить така активність окупантів.

Окупований Маріуполь

Фото – tass.ru

Чиновник у своєму Telegram-каналі розповів, що у тимчасово захопленому Маріуполі зафіксовано збільшення кількості інженерної техніки російських «визволителів». Також окупанти розширили використання металургійного комбінату ім. Ілліча, інформує «НБН».

За словами радника мера Маріуполя, така активність ворога у місті, ймовірно, пов’язана з початком будівництва нової військової бази чи інфраструктурно-логістичними проєктами на кордоні Донеччини та Запоріжжя.

Андрющенко додав, що у Маріуполі також зафіксовано транспортування конструкцій для будівництва мостів у бік Бердянського району у супроводі російських загарбників.

Нагадаємо, минулого тижня радник міського голови повідомив, що окупанти відновили доставку військових вантажів із країни-агресора до маріупольського порту. Чиновник опублікував відповідні фотографії.

Exit mobile version