У Буданова розповіли подробиці удару ГУР по російських катерах у Криму 30 травня

30 травня у тимчасово захопленому Криму спецпідрозділом ГУР було уражено катери типу «Тунець» ВМС держави-терориста. Речник Головного управління розвідки МО Андрій Юсов розповів подробиці атаки на судна путінських окупаційних сил.

Російський катер типу "Тунець"

Фото - boat-ksmz.ru

Речник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону розкрив деталі удару по чотирьох транспортно-десантних катерах типу «Тунець» окупантів у тимчасово захопленому Криму 30 травня.

За словами Юсова, останні кілька операцій зі знищення ворожих суден у Криму були продумані та розплановані, інформує «НБН».

Представник української військової розвідки зазначив, що один морський безпілотник Magura V5 пробиває загородження або фортифікацію в акваторії, після чого наступний прямує до цілі.

У випадку атаки на катери типу «Тунець» окупантів один безпілотник уразив чотири швидкісні судна, що є дуже гарним результатом. Застосування загарбниками авіації, артилерії та стрілецької зброї не допомогло врятувати катери від удару.

Нагадаємо, на початку місяця спецназівці української військової розвідки знищили буксир «Сатурн» ЧФ РФ у Криму. У Буданова показали кадри нічної атаки.

Exit mobile version