У Буданова вказали на нюанс із виробництвом ракет у Росії

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов висловився щодо виробництва ракет у країні-агресорі. За його словами, рік тому Російська Федерація вийшла на пік можливостей із виготовлення цієї зброї.

Російська ракета "Буревісник"

Фото – ria.ru

В ефірі «Української правди» представник української військової розвідки розповів, що у країні-агресорі продовжується стійкий випуск ракет. При цьому вже як рік Російська Федерація вийшла на пік своїх можливостей із виробництва цієї зброї, інформує «НБН».

Також Юсов прокоментував наступ загарбників на північному кордоні України. За словами речника ГУР МОУ, метою цієї військової операції армії Путіна є відволікання Сил оборони та їхніх засобів, оскільки основні події розгортаються на Східному напрямку.

Представник військової розвідки зазначив, що ЗСУ змогли зупинити наступ «другої армії світу» в Харківській області, ворог не зміг втілити свій задум, проте ситуація в регіоні все ще залишається напруженою. ЗС РФ зберігають своє угруповання у цьому напрямі, вводячи нові підрозділи для поповнення втрат.

Нагадаємо, в Адміністрації Байдена повідомили, звідки ще крім Харківщини захисники можуть бити американською зброєю по російській території.

Exit mobile version