Євлаш повідомив, куди цілилися ЗС РФ під час нічної ракетної атаки

Речник Повітряних сил ЗСУ майор Ілля Євлаш прокоментував атаку російських окупантів на Україну в ніч на п'ятницю, 21 червня. Він відповів, куди цілилися загарбники під час ракетного обстрілу.

Ілля Євлаш

Фото - скріншот із відео

Представник ПС ЗСУ в ефірі національного телемарафону повідомив, що вночі «друга армія світу» завдала по Україні ракетного удару – окупанти цілилися в об’єкти критичної інфраструктури на території Херсонщини та Кіровоградщини.

Загарбники випустили 4 керовані ракети Х-59/Х-69 з літаків тактичної авіації, які були знищені українською ППО, інформує «НБН».

За словами майора, цієї ночі ЗС РФ не застосовували для атаки дрони-камікадзе «Шахед», проте Сили оборони України готуються до різних сценаріїв, до яких можуть вдатися росіяни, і вживають заходів безпеки об’єктів інфраструктури.

Євлаш зазначив, що також ворог намагається «промацувати» нашу протиповітряну оборону, використовуючи для цього різні методи – комбіновані та інші атаки, щоб виявити у ній щілини.

Нагадаємо, британська розвідка заявила, що авіація армії Путіна змінила цілі ракетних ударів перед прибуттям F-16 до України.

Exit mobile version