ЗМІ показали супутникові кадри аеродрому в Єйську після пожежі внаслідок удару БПЛА

У ніч на п'ятницю, 21 червня, жителі Єйська Краснодарського краю країни-агресора повідомили про атаку БПЛА на місто. ЗМІ пишуть, що внаслідок дронового удару горів місцевий військовий аеродром, у Мережі публікують відповідні кадри.

Єйськ Краснодарський край РФ

Фото – kuban24.tv

Російський Telegram-канал ASTRA вночі написав, що жителі Єйська повідомляють про атаку безпілотників на місто. Незабаром у Мережі з’явилися кадри пожежі на військовому аеродромі внаслідок дронового удару, інформує «НБН».

Зазначимо, що неспокійно було також у Республіці Адигея, Енемі, Краснодарі та селищі Афіпський. Міністерство оборони РФ стверджує, що вночі протиповітряна оборона окупантів нібито перехопила 70 БПЛА над територією тимчасово захопленого Кримського півострова та Чорним морем і 44 над територією держави-терориста.

Пізніше моніторингова група Telegram-каналу «Крымский ветер» опублікувала знімок супутникового військового аеродрому в Єйську після удару безпілотників. Кадр демонструє кілька осередків займання на авіабазі.

Фото — t.me/Crimeanwind

Повідомляється, що пожежі спалахнули в районі будівель біля східного кінця злітно-посадкової смуги, які явно належать до військового об’єкту «другої армії світу», проте їхнє призначення невідоме.

Раніше ЗМІ заявили про успішний дроновий удар СБУ по нафтобазах у Республіці Адигея та Тамбовській області РФ у ніч на 20 червня.

Exit mobile version