У ЗСУ повідомили про ситуацію на Харківському напрямку, прокоментувавши тактику ворога

Речник оперативно-тактичного угруповання військ «Харків» Юрій Повх прокоментував бойову ситуацію в області, розповівши про тактику «другої армії світу». Також він повідомив про втрати окупантів.

Вовчанськ

Фото - t.me/s/kharkivoda

Повх в ефірі національного телемарафону розповів, що за останню добу ситуація на Харківському напрямку особливо не змінилася – у Вовчанську точаться бої, ЗС РФ продовжують атакувати область. 23 червня загарбники завдали у напрямку наших позицій у регіоні 20 авіаударів, 19 ударів безпілотниками та здійснили 368 обстрілів.

Представник ОТУВ «Харків» зазначив, що за добу вбитими та пораненими «друга армія світу» втратила 145 окупантів, а також 17 одиниць техніки та 56 БПЛА. Крім цього, захисники «відмінусували» 36 укриттів та 1 стартовий майданчик для дронів, інформує «НБН».

За його словами, РФ накопичила стільки сил, щоб щодня кілька разів відправляти в піші атаки по кілька підрозділів без підтримки техніки, оскільки загарбники затиснуті артилерією та FPV-дронами ЗСУ у використанні танків та бронемашин.

Нагадаємо, 23 червня армія Путіна вдарила по Харкову КАБами. Начальник ОВА Олег Синєгубов повідомив про жертв ворожої атаки на обласний центр.

Exit mobile version