Росіяни знайшли новий спосіб примусу українців в окупації до отримання паспортів РФ – ЦНС

У Центрі національного спротиву повідомили, що росіяни по-новому примушують жителів тимчасово захоплених територій отримувати паспорти країни-агресора. Для цього ворог чинить економічний тиск на українців.

Російські паспорти

Фото - fergana.news

У ЦНС розповіли, що для збільшення темпів паспортизації на тимчасово захоплених територіях України окупанти підняли тарифи на комунальні послуги. Росіяни, знищивши економіку в цих регіонах, роблять місцеве населення більш залежним від «влади», інформує «НБН».

Загарбники анонсували підвищення комунальних тарифів на 15%, заявивши, що жителі ТОТ можуть отримати субсидію виключно за наявності громадянства країни-агресора. За допомогою цього методу росіяни розраховують збільшити темпи паспортизації серед українців в окупації.

У ЦНС звернули увагу на те, що більшість жителів тимчасово захоплених регіонів не мають можливості платити встановлені «визволителями» тарифи. При цьому для РФ з економічної точки зору недоцільно піднімати ціни на комунальні послуги, проте є «політичний інтерес».

Раніше в Центрі національного спротиву повідомили, що на ТОТ місцева «влада» формує загони із дітей та підлітків для примусової роботи в країні-агресорі.

Exit mobile version