Окупанти намагаються створити «кліщі» – у Силах оборони повідомили про ситуацію на Торецькому напрямку

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин повідомив, що ЗС РФ намагаються просуватися до міста Часів Яр із Торецького напрямку. Російські загарбники хочуть застосувати стратегію окупації Бахмута та Авдіївки.

Торецьк

Фото – Oleg Petrasiuk/Handout via REUTERS

Волошин у коментарі проєкту «Суспільне Донбас» розповів, що армія Путіна з Торецького напрямку намагається просуватися до Часового Яру Бахмутського району, інформує «НБН».

За його словами, російські загарбники регулярно здійснюють штурми на цьому напрямі – проводять механізовані атаки в лоб Часового Яру, а також групами до 5 окупантів намагаються прорватися у мікрорайони Канал і Новий.

Речник ОСУВ «Хортиця» зазначив, що ЗС РФ посилили наступ на Торецькому напрямку, спираючись на традиційні методи – витіснення з позицій, оточення та блокування логістики. Російські окупаційні сили хочуть застосувати стратегію захоплення Бахмута та Авдіївки, намагаються створити «кліщі» і після вирівняти фронт.

Нагадаємо, наприкінці червня бійці 24-ї окремої механізованої бригади заявили, що у Часовому Яру склалася критично важка ситуація. «Друга армія світу» нещадно знищує місто.

Exit mobile version