РосЗМІ розкрили втрати окупантів внаслідок ракетного удару по Севастополю

У понеділок ввечері, 1 липня, по тимчасово захопленому Севастополю було завдано удару. Російські ЗМІ повідомляють, що місто у Криму атакували ракетами. Стала відома кількість ліквідованих та поранених російських окупантів внаслідок обстрілу.

Втрати окупантів на війні в Україні

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в Міністерстві оборони РФ та серед загарбників, які перебувають у Севастополі, заявив, що вчора дві ракети прорвали протиповітряну оборону та вдарили по місцю скупчення «визволителів», інформує «НБН».

За словами одного із співрозмовників, внаслідок ракетного обстрілу 26 окупантів стали «вантажем 200», близько 20 отримали поранення. Також «бавовна» знищила до 10 одиниць техніки. Загарбники втратили один ЗРК С-300, весь розрахунок було ліквідовано.

Раніше Telegram-канал «Крымский ветер» повідомляв, що в Севастополі вчора прилетіло по двох місцях, де знаходилися окупанти – в районі дислокації ППО та по військовій частині.

Нагадаємо, 2 червня у центрі російського Курська спалахнула масштабна пожежа. У Мережі пишуть, що у місті вогонь охопив військову базу путінських окупаційних сил.

Exit mobile version