На Харківщині російські диверсанти вдягають цивільний одяг, щоб проникнути на територію України

На Харківщині Сили оборони України зафіксували ДРГ «другої армії світу», яка переодяглася у цивільний одяг для проникнення на територію нашої країни. Захисники виявили ворога та змусили його відступити.

Російський окупант

Фото – topwar.ru

Начальник групи взаємодії зі ЗМІ 1-го прикордонного загону Олександр Даниленко повідомив, що в Харківській області диверсанти ЗС РФ одягають цивільний одяг і вночі намагаються зайти на територію нашої країни, сподіваючись залишитись непоміченими, інформує «НБН» з посиланням на «Суспільне».

Він розповів, що нещодавно такий випадок стався на одному із спостережних постів – захисники зафіксували російську ДРГ із 7 осіб. Воїни відкрили вогонь та змусили диверсантів відступити.

Даниленко нагадав, що перевдягання військових у цивільний одяг для виконання бойових завдань – це порушення Женевської конвенції. Проте заборона не зупиняє росіян і вони продовжують застосовувати відповідну тактику.

Нагадаємо, речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів подробиці відбиття атаки диверсантів армії Путіна в Харківській області 26 червня.

Exit mobile version