ГУР вдарило безпілотниками по пороховому заводу в Тамбовській області – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що Головне управління розвідки МО України у четвер, 4 липня, вдарило безпілотниками по пороховому заводу у місті Котовськ Тамбовської області країни-агресора. Один із дронів-камікадзе уразив підприємство.

Тамбовський пороховий завод

Фото - aif.ru

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерело у розвідці, заявило, що вчора вранці під ударом БПЛА опинився Тамбовський пороховий завод у місті Котовськ. Один безпілотник успішно уразив підприємство ВПК РФ. Дані про наслідки прильоту по об’єкту уточнюються, інформує «НБН».

У той же час губернатор Тамбовської області Максим Єгоров заявив, що протиповітряна оборона в регіоні знищила два дрони-камікадзе. Путінський чиновник стверджує, що жертв та руйнувань внаслідок атаки безпілотників немає.

Telegram-канал «Твердый знак Тамбов», посилаючись на слова місцевого жителя, підтвердив приліт у районі порохового заводу, вказавши на брехню у заяві губернатора.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляли, що вранці 4 липня в Ставропольському краї БПЛА вдарили по військовій частині ГРУ, розповівши про наслідки атаки дрона.

Exit mobile version