У Приморсько-Ахтарську внаслідок нічного удару був уражений аеродром окупантів – росЗМІ

У ніч на п'ятницю, 5 липня, Приморсько-Ахтарськ у Краснодарському краї країни-агресора зазнав атаки БПЛА. Російські ЗМІ стверджують, що внаслідок удару безпілотників та ракет був пошкоджений аеродром «другої армії світу», окупанти зазнали втрат.

Аеродром ЗС РФ у Приморсько-Ахтарську

Фото - airforce.ru

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела в екстрених службах Краснодарського краю, пише, що в результаті нічної атаки на Приморсько-Ахтарськ був уражений аеродром ЗС РФ військової частини 75387. Раніше про удар по цьому об’єкту окупантів повідомив український OSINT-канал.

Як стверджує ASTRA, по місту випустили ударні БПЛА і як мінімум дві ракети, інформує «НБН».

Внаслідок обстрілу один загарбник отримав поранення. Крім того, приліт був не тільки по авіабазі, але й по електропідстанції в місті, через що у частини абонентів виникли перебої зі світлом.

Місцева влада стверджує, що нібито зафіксовано влучання і у житловий будинок, внаслідок якого шість осіб отримали поранення та загинула одна дитина.

Раніше стало відомо, що вранці 5 липня безпілотники вдарили по пункту управління армії Путіна під тимчасово захопленою Новою Каховкою. У Мережі опублікували кадри наслідків атаки та повідомили про втрати окупантів.

Exit mobile version