У Києві внаслідок ракетного удару зруйновано під’їзд житлового будинку

У понеділок вранці, 8 липня, ЗС РФ атакували Київ ракетами. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що внаслідок удару по місту у Шевченківському районі було влучання у житловий будинок, людей рятують з-під завалів.

Ракетний удар по Києву 8 липня

Фото – t.me/dsns_telegram

Глава столиці у своєму Telegram-каналі повідомив, що у Шевченківському районі внаслідок ракетного обстрілу міста російськими загарбниками є влучання у житловий будинок, інформує «НБН».

Пізніше на місці удару мер розповів, що у будівлі повністю зруйновано один під’їзд, декілька – сильно пошкоджені, також отримав пошкодження будинок навпроти. Кличко додав, що рятувальники намагаються дістати з-під завалів людей, чутно їхні голоси. Інших мешканців будинку евакуювали.

Керівник КМВА Сергій Попко повідомив, що внаслідок ракетного удару по місту зафіксовано падіння уламків у Шевченківському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Солом’янському, Дніпровському та Голосіївському районах. Чиновник заявив, що на даний момент відомо про 10 загиблих та 35 постраждалих.

Також у столиці російські окупанти вдарили по дитячій лікарні «Охматдит», про що раніше повідомив глава держави Володимир Зеленський. Будівля медичного закладу зазнала значних руйнувань, рятувальники, лікарі та звичайні люди розбирають завали. Президент показав кадри з місця обстрілу.

Exit mobile version