У Маріуполі пролунав вибух, під ударом могла бути база ПВК «Еспаньола» – Андрющенко

Вечір понеділка, 8 липня, для тимчасово захопленого Маріуполя був неспокійним через вибух. Радник міського голови Петро Андрющенко опублікував фотографію наслідків атаки, зазначивши, що могла постраждати база російської ПВК «Еспаньола».

Окупований Маріуполь

Фото – vedomosti.ru

Андрющенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що у Кальміуському районі тимчасово захопленого Маріуполя пролунав вибух, у напрямку металургійного комбінату ім. Ілліча здійнявся дим, інформує «НБН».

Пізніше радник мера написав, що російські окупанти «все збили, але не без нюансів», опублікувавши фотографію наслідків атаки.

Фото — t.me/andriyshTime

Чиновник зазначив, що удару по ворогові було завдано у відповідь за обстріл дитячої клініки «Охматдит» у Києві вранці 8 липня. За його словами, епіцентр прильоту в районі палацу культури «Іскра», поряд з яким розташована одна із баз приватної військової компанії країни-агресора «Еспаньола».

У місцевих пабліках росіяни пояснили «бавовну» тим, що нібито зайнялося дерево, в якому був снаряд. Радник міського голови зазначив, що такої ідіотської версії від них ще не було, додавши, що карети швидкої допомоги, мабуть, помчали «листочки рятувати».

Раніше Андрющенко повідомляв про «демілітаризацію» окупантів під Маріуполем 6 липня.

Exit mobile version