У Бєлгороді було завдано удару в районі шпиталю, де лікують окупантів – росЗМІ

У понеділок увечері, 8 липня, у Бєлгороді країни-агресора прогриміли вибухи, місто зазнало атаки. Російські Telegram-канали пишуть, що удару було завдано в районі лікарні, яку переобладнали у військовий госпіталь для лікування бійців «другої армії світу».

Атака на Бєлгород 8 липня

Фото – t.me/vvgladkov

Вчора ввечері в Бєлгороді була оголошена ракетна та дронова небезпека, разом із сигналом повітряної тривоги у місті прогриміли вибухи. Після прильотів з’явилося задимлення, відповідні кадри поширили місцеві пабліки, інформує «НБН».

Фото – t.me/zhest_belgorod

Пропагандисти стверджують, що у Бєлгороді ППО нібито збила кілька безпілотників та реактивних снарядів. Влада повідомляє про одного загиблого і двох постраждалих. Також у Мережі опублікували кадри наслідків атаки.

Telegram-канал SOTA пише, що губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков опублікував фотографії з сусідньої вулиці, проте місце удару путінський чиновник не показав. Приліт був у районі лікарні, яку переобладнали у військовий шпиталь для лікування окупантів.

Раніше кадри з цієї медичної установи, яка переповнена «трьохсотими» загарбниками, показав Z-активіст Віктор Умєренков.

Автори публікації зазначають, що центр Бєлгорода та цивільне населення по суті використали як живий щит для захисту лікарні, яка використовується для потреб загарбників.

Нагадаємо, 9 липня Ростовська та Волгоградська області зазнали атаки БПЛА. В результаті спалахнули пожежі на електропідстанціях та нафтобазі.

Exit mobile version