Вночі в Севастополі безпілотники вдарили по військовій частині окупантів

У ніч на понеділок, 15 липня, у тимчасово захопленому Севастополі були прильоти у військову частину «другої армії світу». У Мережі повідомляють, що внаслідок удару безпілотників російські окупанти зазнали втрат техніки.

Севастополь

Фото – ria.ru

Telegram-канал «Кримський вітер» пише, що вночі в районі мису Фіолент було завдано ударів БПЛА по військовій частині дивізіону ЗРК С-300/С-400 зі складу 12-го зенітного ракетного полку, повідомляє «НБН».

Жителі Севастополя повідомили, що вони чули 8 вибухів та заяви окупантів про те, що ППО РФ збило всі дрони – брехня. За попередньою інформацією, внаслідок прильоту було пошкоджено одну з РЛС, також «бавовна» відвідала позицію С-400.

Оскільки військова частина «другої армії світу» розташована серед дачних кооперативів, на будинки падали уламки безпілотників.

Фото – t.me/Crimeanwind
Фото – t.me/Crimeanwind

Нагадаємо, що 1 липня було завдано ракетного удару по тимчасово окупованому Севастополю. Під час атаки було знищено та поранено «визволителів». Також обстріл «відмінусував» техніку армії Путіна. Російські ЗМІ назвали кількість втрат загарбників.

Exit mobile version