У Нацгвардії повідомили, на яких напрямках ЗС РФ зазнають найбільших втрат

Речник Національної гвардії України Руслан Музичук розповів, на яких напрямках «друга армія світу» зараз зазнає найбільших втрат. У зв'язку із цим російським окупантам доводиться залучати додаткові сили.

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua/

Речник Нацгвардії в ефірі телеканалу «Ми – Україна» розповів, що російські загарбники на Торецькому та Покровському напрямках активно проводять штурми – тут відбувається понад третина бойових зіткнень, інформує «НБН».

За словами Музичука, саме на цих напрямках війська Російської Федерації зазнають найбільших втрат, у зв’язку з чим командуванню армії Путіна доводиться залучати додаткові підрозділи, бригади та іноді деякі полки. Зокрема, в районі Торецька та Покровська ворог використовує морську піхоту.

Представник НГУ додав, що, окрім цього, додаткові сили військове керівництво країни-агресора залучає на Куп’янському та Лиманському напрямках, а також танки та артилерійські засоби.

Нагадаємо, в ОСУВ «Таврія» прокоментували повідомлення ЦНС щодо перекидання сил загарбників із Херсонської області на Харківщину.

Exit mobile version