Дрони двічі вдарили по НПЗ у Туапсе, у Мережі показали момент атаки

У понеділок, 22 липня, у Туапсе Краснодарського краю безпілотники атакували нафтопереробний завод. Місцева влада повідомила, що дронового удару по підприємству було завдано двічі, у Мережі показали кадри нальоту БПЛА.

Удар дронів по НПЗ у Туапсе

Фото - t.me/astrapress

Глава Туапсинського району Сергій Бойко у своєму Telegram-каналі написав, що вночі в районі міста протиповітряна оборона нібито уразила 8 безпілотників, атака обійшлася без руйнувань та постраждалих. Пізніше путінський чиновник повідомив, що вранці дрони знову спробували атакувати цивільну інфраструктуру, інформує «НБН».

За його словами, внаслідок падіння уламків БПЛА інфраструктура місцевого нафтопереробного заводу була пошкоджена, також на підприємстві спалахнула пожежа, що охопила площу 50 квадратних метрів. Бойко стверджує, що цей дроновий удар обійшовся без постраждалих.

Водночас, російські Telegram-канали публікують відео атаки безпілотників на НПЗ у Туапсе, а також кадри займання на підприємстві.

Нагадаємо, 20 липня безпілотники вдарили по аеродрому окупантів у Ростовській області. Журналісти показали супутникові знімки наслідків атаки БПЛА на авіабазу армії Путіна.

Exit mobile version