По нафтопереробному заводу в Туапсе вдарили безпілотники ГУР – ЗМІ

У понеділок, 22 липня, НПЗ у Туапсе Краснодарського краю країни-агресора зазнав атаки безпілотників. ЗМІ заявили, що дронами по нафтопереробному заводу завдало удару Головне управління розвідки Міноборони України.

НПЗ у Туапсе

Фото – rbc.ru

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерело у спецслужбах, заявило, що дроновий удар по нафтопереробному заводу в Туапсе – операція Головного управління розвідки Міноборони України, яка відбувалася у дві хвилі, інформує «НБН».

У небі над містом безпілотники зафіксували близько 03:30 за місцевим часом. Російські Telegram-канали пишуть, що в ході першої атаки протиповітряна оборона намагалася знищити одразу 4 БПЛА.

Близько 06:23 в районі місцевого нафтопереробного заводу пролунали щонайменше два вибухи, після чого на підприємстві спалахнула пожежа. Пропагандисти стверджують, що НПЗ атакували щонайменше 8 дронів-камікадзе.

Зазначимо, що вночі під ударом БПЛА опинився аеродром «другої армії світу» у Морозовську Ростовської області. У Мережі повідомили про наслідки атаки на авіабазу.

Exit mobile version