Окупанти поскаржилися на нічний масований удар БПЛА по Севастополю

У ніч на вівторок, 23 липня, у тимчасово захопленому Севастополі було неспокійно – місто атакували безпілотники. Окупаційна «влада» стверджує, що протиповітряна оборона країни-агресора збила понад десять дронів над населеним пунктом.

Окупований Севастополь

Фото – rbc.ru

«Губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що вночі місто опинилося під атакою безпілотників. Путінський чиновник стверджує, що в районі Північної сторони та мису Фіолент сили протиповітряної оборони та підрозділи радіоелектронної боротьби знищили понад 15 БПЛА.

За словами «глави» тимчасово захопленого Севастополя, внаслідок дронового удару об’єкти в місті не постраждали. При цьому було зафіксовано падіння уламків двох безпілотників, інформує «НБН».

Водночас у Міністерстві оборони країни-агресора заявили, що вночі ППО «другої армії світу» нібито перехопила та знищила над Кримським півостровом та акваторією Чорного моря 21 безпілотник. Також у відомстві повідомили, що по 2 дрони були збиті над Бєлгородською та Брянською областями РФ.

Нагадаємо, журналісти підрахували, скільки об’єктів російських окупаційних сил на території Криму було уражено з початку літа.

Exit mobile version