У Третій штурмовій попередили про небезпеку наступу окупантів на ще одному напрямку

Екскомандир полку «Азов», заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що «друга армія світу» може розпочати наступ на ще одному напрямку і їй цілком вистачить ресурсів для цієї мети.

Максим Жорін

Фото – t.me/MaksymZhorin

Жорін, коментуючи ситуацію на Харківському напрямку, розповів, що на цій ділянці фронту РФ поповнює свої підрозділи за рахунок «голої» піхоти. Військовий пояснив, що командуванню бригади чи дивізії, що наступало, дають кілька піхотних батальйонів та відправляють на штурми, інформує «НБН».

Заступник командира 3-ї ОШБр стверджує, що для захисників більш суттєвою проблемою, ніж ворожа піхота, є широке використання ЗС РФ скидів – окупанти сконцентрувалися на цьому виді завдання ударів.

На його думку, у «другої армії світу» цілком вистачить ресурсів, щоб розпочати наступ ще на якомусь напрямку, наприклад, на півдні України, який є важливим для росіян.

Майор зазначив, що загарбники не можуть допустити звуження коридору та переривання логістики з тимчасово окупованим Кримським півостровом. Відповідно, путінські війська спробують розширити його.

Нагадаємо, аналітики DeepState розповіли, яка перевага дозволяє військам РФ постійно просуватися на фронті.

Exit mobile version