Боєць НГУ розповів про застосування дронів окупантами, пояснивши, як Китай полегшує РФ їх виробництво

Командир екіпажу БПЛА «Кара небесна» 4-ї бригади «Рубіж» Національної гвардії України Андрій Отченаш розповів про співвідношення дронів на фронті. Також він повідомив про нові методи атак російських загарбників за допомогою безпілотників, розповівши, яку роль у цьому грає Китай.

Окупант запускає БПЛА

Фото – ria.ru

Командир екіпажу БПЛА заявив, що на сьогодні армія Путіна має перевагу в інтенсивності застосування дронів. За його словами, нашій країні важко обігнати Росію у виробництві дронів із двох причин, інформує «НБН» з посиланням на «24 канал».

Військовослужбовець пояснив, що, по-перше, держава-терорист має союзника – Китай, який полегшує випуск безпілотників. Пекін надає Москві комплектуючі, чіпи під радіочастоти та інше, щоб РФ змогла виготовляти БПЛА.

По-друге, як зазначив боєць Нацгвардії, країна-агресор залучає до виробництва дронів школярів, студентів училищ, університетів тощо, про що повідомляють самі пропагандисти.

Отченаш зазначив, що на одній із ліній фронту, де тримають оборону військові бригади «Рубіж», ворожі безпілотники літають кожні 10-20 хвилин, намагаючись знайти ціль для ураження. Загарбники не економлять на БПЛА, бо знають, що мають великий запас такої зброї.

Окрім того, окупанти почали застосовувати FPV-дрони на різних частотах. Росіяни використовують цей новий метод атак також завдяки допомозі КНР.

Нагадаємо, головком ЗСУ розкрив скільки об’єктів критичної інфраструктури в РФ уразили українські БПЛА.

Exit mobile version